Despre noi

Despre noi

Av Conectica este firma unei generatii, activand pe piata electronica din 2013.

Despre noi:

HCT Tronic SA, in anul 2020, a lansat magazinul online avconectica.ro din dorinta de a ajunge la toti cei care is doresc produse si accesorii electorince de buna calitate. De mai bine de 10 ani ne-am dezvoltat in permanenta, acumuland multa experienta in domeniu datorita faptului ca seriozitatea si corectitudinea, cu care tratam toti clientii nostri, sunt pe primul loc. Credem ca o atmosfera pozitiva de lucru, flexibilitatea si comunicarea operativa si punctuala sunt elemente cheie pentru o cooperare cu buna si indelungata.

De ce sa alegi pe noi?

Lucratorii nostri din departamentul aprovizionari au experienta de peste 25 de ani in domeniul electornice in privinta sortarii produselor de cea mai buna calitate.Calitatea produselor importate si comercializate este temeinic pentru noi, ca urmare punem accent pe selectarea fiecarui produs in parte de la producatori renumiti pe piata electornica. Procentul produselor defecte se situeaza sub 0,01%. Toate comezile receptionate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi.

Despre produsele noastre:

In prezent avem un portofoliu cu peste 1500 produse cu livrare imediata din depozitul nostru. Acordam o mare atentie eficacitatii activitatii noastre, vitezei de realizare a comenzilor si modului de depozitare si distributie a produselor. Calitatea inalta este o valoare importanta pentru noi nu doar in privinta produselor comecializate, dar si nivelul serviciilor oferite. Nu in ultimul rand, oferim produselor noastre garantie in conformitate cu legile in vigoare.

Date de contact:

Numar telefon: 0364-730215

BENEFICIILE NOASTRE

Livrare Gratuita

Pentru comenzi de peste 250 RON fara TVA

Primiti banii inapoi

In cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat

Online support 24/7